Wij zijn Lakerveld Ingenieurs en Architecten

Met hart en ziel maken wij vastgoed klaar voor de toekomst. Hoe we dat doen? Door bestaande gebouwen een nieuwe functie te geven of uit te breiden, door (monumentale) panden te restaureren, vastgoed te verduurzamen en vastgoed te onderhouden.

Wat je bij ons gaat doen

Bij ons krijg je alle ruimte die je als architect graag wilt. Je krijgt een werkplek waar jij in staat bent hét verschil te maken voor de klant. Als spin in het web bij jouw projecten ben je overal actief. Je bent verantwoordelijk voor het hele ontwerpproces, van schets tot uitvoering. Je stuurt tekenaars aan, je geeft presentaties, spreekt met de welstand- of erfgoedcommissie en houdt zelf contact met je opdrachtgevers. Het mooie aan deze functie is dat je je eigen handschrift achter kan laten op ons monumentale erfgoed. Iets om trots op te zijn! Bij Lakerveld staat samenwerking voorop, maar de organisatie verwacht dat je zelfstandig functioneert.

Dit bieden we jou

  • Een organisatie waar je veel vrijheid krijgt met een prettige en collegiale werksfeer;
  • Je de mogelijkheid om je kennis en ervaring te ontwikkelen en toe te passen op onze projecten;
  • Kansen in overvloed om je nog verder te ontwikkelen en toe te passen op onze projecten;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (CAO architectenbureaus).

Wat jij meeneemt

We zoeken een architect die ervaring heeft met digitale tekenprogramma’s zoals ArchiCAD en/of Revit. Jij hebt actieve werkinstelling en draagt bij aan een positieve teamspirit. Kennis van monumentale restauratie is een pluspunt. Een afgeronde opleiding aan een Technische Universiteit of de Academie voor Bouwkunst is gewenst. Bij Lakerveld leggen we de nadruk op kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn de bovenstaande kwalificaties als architect essentieel.

Enthousiast?

Ben jij door het lezen van deze vacature enthousiast geworden over de functie? Neem dan contact op door te bellen met: 0183-582 600 en vraag naar Cor Kranenburg. Je kan ook mailen naar info@lakerveld.nl om een afspraak te maken. Wij hopen je snel te mogen ontvangen op ons kantoor.

We hopen je op korte termijn als nieuwe werknemer te verwelkomen!

Solliciteer direct!

    Upload je CV (pdf of word)