Ons team van architecten en ingenieurs is deskundig op een breed gebied. Al meer dan 30 jaar zijn we een full-service bureau dat projecten van begin tot eind begeleidt en uitvoert.

Over ons

Restauratie

Onze liefde voor restauratie en restauratief onderhoud is onmiskenbaar. We zijn betrokken bij projecten zoals de Grote Kerk van Dordrecht, het Broeder- en Zusterplein van de Evangelische Broedergemeente in Zeist en het Stadhuis van Schoonhoven. We zijn in het bezit van de URL 2001 en 1001 certificering waardoor we voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Projecten

Renovatie

Wij renoveren bestaande gebouwen, wat wil zeggen het herstellen, gedeeltelijk vernieuwen of uitbreiden van een bestaand pand. Wij zijn er groot voorstander van om de authentieke elementen van bestaande gebouwen te behouden en op een moderne manier te implementeren. We verbeteren het pand zodat het voldoet aan de maatstaven en normen van deze tijd.

Projecten

Herbestemming

We zien steeds vaker dat bestaande gebouwen een andere functie krijgen. Een kerkgebouw wordt een bibliotheek, een landgoed krijgt een kantoorfunctie. Onze ingenieurs en architecten zijn gespecialiseerd in herbestemming, herinrichting en transformatie van gebouwen. Ons team is erg enthousiast over het behoud van historische panden middels een nieuwe of extra functie. We inspireren u graag met onze idee├źn.

Projecten

Onderhoud

Wij ontzorgen vastgoedeigenaren bij het onderhouden van hun panden. Onder andere op het gebied van bouwkundig onderhoud, energiebeheer, installaties en schilderwerk. Van het opstellen van onderhoudsplannen tot het begeleiden van de uitvoering. Wij hebben veel ervaring in vastgoed onderhoud, zo mogen we tientallen scholengemeenschappen tot onze relaties rekenen.

Projecten

Verduurzaming

Steeds vaker klinkt de wens om bestaande gebouwen klaar te maken voor de toekomst. Het energieverbruik beperken, het binnenklimaat optimaliseren of duurzame materialen gebruiken zijn verzoeken die wij meenemen in onze plannen en ontwerpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in vastgoed restauratie en onderhoud, weten wij precies wat erbij komt kijken wanneer een pand verduurzaamd dient te worden. Wij nemen bij uw project dan ook graag een adviserende en uitvoerende rol in.

Projecten

Wij hebben liefde voor ons vak. We houden van de Nederlandse architectuur en het is een voorrecht om hier aan mee te werken en dit in ere te houden.