Met ons team werken wij iedere dag met veel enthousiasme aan het behouden en verbeteren van gebouwen voor de toekomst.

Diensten

Ons team bestaat uit zo’n 15 professionals, waaronder architecten, ingenieurs, projectleiders, modelleurs, inspecteurs en ondersteuning. Daarnaast hebben we regelmatig stagiaires en afstudeerders.

De oorsprong van ons bureau ligt in restauratie van monumentale gebouwen. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot een full-service bureau waarbij we niet alleen restaureren, maar ook renoveren, onderhouden, verduurzamen en herbestemmingen realiseren. Wij geloven dat gebouwen altijd een functie hebben en hiermee ten dienste staan van de samenleving. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen ons bureau. We zijn ons bewust van de schaarste van materialen en fossiele brandstoffen. De vraag naar energie neemt nog altijd toe, net als het verbruik daarvan.

Er zijn duurzame alternatieven waarmee het milieu gespaard kan worden en die tevens kosten drukken. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zien genoeg mogelijkheden voor duurzame alternatieven. We nemen deze mee in onze plannen en ontwerpen en zorgen dat deze alternatieven verantwoord worden toegepast.

Vragen die wij stellen bij het uitvoeren van projecten zijn:

  • Hoe kan het energiegebruik van het gebouw worden beperkt?
  • Hoe kan het binnenklimaat van het gebouw worden geoptimaliseerd?
  • Welke materialen hebben een milieuvriendelijke toepassing en zijn tevens kostenbesparend?

In al onze werkzaamheden nemen wij duurzaamheid en houdbaarheid van het pand in acht.

Samenwerken met Lakerveld is investeren in de toekomst van uw gebouw(en). Wat kunnen we voor u betekenen?