Wij zijn Lakerveld Ingenieurs en Architecten

Als technisch gebouwbeheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer van de vastgoedportefeuilles van de opdrachtgevers. Je streeft ernaar om het vastgoed in optimale staat te behouden. Hierbij vervul je een cruciale rol als verbindingspunt tussen de opdrachtgever, de gebruikers, leveranciers en collega’s. Je organiseert bouwkundige inspecties en coördineert dagelijks en planmatig onderhoud. Daarnaast verstrek je advies aan de opdrachtgever over technische aangelegenheden, door middel van het opstellen van gedetailleerde rapportages.

Wat je bij ons gaat doen

Lakerveld Ingenieurs & Architecten heeft een breed klantenprofiel. Jij zal je voornamelijk bezig houden met het beheren van schoolgebouwen. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden overleg jij met schoolbesturen- en directeuren. Jouw werkzaamheden zullen ook op kantoor plaatsvinden. Zo doe jij offerte aanvragen voor planmatig onderhoud en renovatieprojecten, organiseer jij het dagelijks klachten- en contractonderhoud, neem je deel aan intern projectteamoverleggen en maak jij calculaties, controleert en fiatteert facturen van uitgevoerde werkzaamheden. Veel van jouw werkzaamheden bevinden zich echter buiten kantoor. Naast overleggen met bestuurders en het beheren van gebouwen ben je ook betrokken bij de uitvoering en oplevering van werkzaamheden. Kortom, een zeer dynamische rol waarin je veel vrijheid krijgt.

Dit bieden we jou

 • Een organisatie waar je veel vrijheid krijgt met een prettige en collegiale werksfeer;
 • De mogelijkheid om je kennis en ervaring te ontwikkelen en toe te passen op onze projecten;
 • Kansen in overvloed om je nog verder te ontwikkelen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket (CAO architectenbureaus).

Wat vragen we van jou?

Als je werkt voor Lakerveld is het belangrijk dat jij affiniteit hebt met beheer en onderhoud van onderwijsgebouwen. Jij beschikt over een relevant technisch MBO- of HBO-opleiding. Als technisch gebouwbeheerder ben je veel in contact met de klant. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Bij Lakerveld staan wij voor ontwikkeling. Wij verwachten van jou de bereidheid om aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Bij ons krijg je veel vrijheid, maar wij zoeken een daarnaast een teamspeler die zelfstandig kan opereren. Lakerveld is een bedrijf dat veel inspecties doet, dit verwerkt en voorbereid voor de uitvoering. Het is daarom een pré dat jij ervaring hebt met inspectiewerk. Met jouw kennis van de wet- en regelgeving, bouwkundige inzicht, je ervaring met technische software, zoals O-prognose, en je kennis van bestaand vastgoed, duurzaamheids- en energie-efficiëntieconcepten ben jij de ideale kandidaat om ons team te versterken.

Enthousiast?

Ben jij door het lezen van deze vacature enthousiast geworden over de functie? Neem dan contact op door te bellen met: 0183-582 600 en vraag naar Cor Kranenburg. Je kan ook mailen naar info@lakerveld.nl om een afspraak te maken. Wij hopen je snel te mogen ontvangen op ons kantoor.

We hopen je op korte termijn als nieuwe werknemer te verwelkomen!

Tekenvergoeding bij succesvol doorlopen van je proeftijd! 

Bij Lakerveld ontvang je in 2024 een tekenvergoeding als jij succesvol je proeftijd doorloopt. Hier zitten enkele voorwaarden aan: 

 • Je ontvangt geen tekenvergoeding als je bent aangedragen door een recruiter;
 • De vergoeding geldt alleen bij een fulltime dienstverband en de juiste geschiktheidseisen. Bij een parttime dienstverband wordt de vergoeding naar rato berekend;
 • De tekenvergoeding bedraagt in totaal 4.000 euro bruto. De eerste 2.000 euro ontvang je bij het succesvol doorlopen van je proeftijd. De andere 2.000 euro ontvang je na het tekenen van een vast contract deze kan ook worden ingezet voor een opleiding;
 • Stagiairs en trainees zijn uitgesloten van de vergoeding;
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Verdere toelichting wordt gegeven tijdens de sollicitatiegesprekken.

Solliciteer direct!

  Upload je CV (pdf of word)