Wij zijn Lakerveld Ingenieurs en Architecten

Met hart en ziel maken wij vastgoed klaar voor de toekomst. Hoe we dat doen? Door bestaande gebouwen een nieuwe functie te geven of uit te breiden, door (monumentale) panden te restaureren, vastgoed te verduurzamen en vastgoed te onderhouden.

Wat je bij ons gaat doen

Als restauratiebouwkundige ben je belast met het beoordelen, plannen en coördineren van restauratieprojecten voor historische en monumentale gebouwen. Je analyseert de architectonische integriteit, identificeert schade en stelt restauratieplannen op die rekening houden met zowel historische authenticiteit als bouwvoorschriften. Je werkt samen met architecten, aannemers en andere belanghebbenden om de restauratiewerkzaamheden te leiden, waarbij je toezicht houdt op de uitvoering om ervoor te zorgen dat het erfgoed behouden blijft en de kwaliteit van het werk wordt gewaarborgd. Je hebt een diepgaand begrip van restauratietechnieken, bouwmaterialen en regelgeving, evenals uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te communiceren met alle betrokken partijen.

Dit bieden we jou

  • Een organisatie waar je veel vrijheid krijgt met een prettige en collegiale werksfeer;
  • De mogelijkheid om je kennis en ervaring te ontwikkelen en toe te passen op onze projecten;
  • Kansen in overvloed om je nog verder te ontwikkelen en toe te passen op onze projecten;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket (CAO architectenbureaus).

Wat jij meeneemt

Herken jij jezelf in de bovenstaande kernwaarden en wil je aan de slag in een groeiende organisatie? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Voor de functie als restauratiebouwkundige vereisen wij een post hbo- werk en denkniveau. Als restauratiebouwkundige vinden wij het belangrijk dat je kan werken in een team, maar ook zelfstandig uit de voeten kan. Met onze klanten binnen het monumentaal vastgoed en het onderwijs bedien je een breed scala aan organisaties waardoor jouw werk nooit zal vervelen. Kennis met Office 365, O-prognose en Stabu-2 is een pre.

Enthousiast?

Ben jij door het lezen van deze vacature enthousiast geworden over de functie? Neem dan contact op door te bellen met: 0183-582 600 en vraag naar Cor Kranenburg. Je kan ook mailen naar info@lakerveld.nl om een afspraak te maken. Wij hopen je snel te mogen ontvangen op ons kantoor.

Verdere toelichting wordt gegeven tijdens de sollicitatiegesprekken.

We hopen je op korte termijn als nieuwe werknemer te verwelkomen!

Solliciteer direct!

    Upload je CV (pdf of word)